Természetesen nekem is van... Hogy mit rejt? A blog ebbe enged bepillantást. És egy picit abba, hogy én mit teszek a gyermekeimébe...

2011. július 22., péntek

Minden a legnagyobb rendben

Dóri boldogan telefonált, jól van, jól érzi magát, és bár reggelente van némi honvágya, azért nem akar feltétlen hazarohanni. Napi 2x3 órát edzenek, táncolnak, futnak, erősítenek. Izomláza van, alig él, de már majdnem tudja az új koreográfiát. Ráadásul ma pihenőnapjuk van, mentek bobozni, meg kalandparkba, és ha arrafelé elfogadható idő volt, délután strandoltak is.

A két kisebb is jól van, ők is Balatonon vannak, csak épp a tó ellenkező végénél. Holnap megyünk értük, és hozzuk őket haza. Dóri majd hétfőn érkezik.

Véget ért a négy gyerekmentes hét. Jó volt, nagyon kellett, de elég is volt. Mert bármennyivel egyszerűbbek is kettesben a hétköznapok, velük teljes az életünk. Mostanra már nagyon hiányoznak.
Alig várom, hogy itthon legyenek mind a hárman, és megteljen élettel a lakás.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Haliho, bocs, hogy itt irok, de nem talaltam az elerhetosegeteket.
A blogunkat (www.mindenlehetseges.freeblog.hu) elkoltoztettuk, s mivel a blogotokrol sokan jonnek hozzank latogatni, a link frissitesevel a regi freeblogos cimet ki tudnak kerulni a olvasok, akik toled jonnek.
Az uj cimunk: www.mindenlehetseges.blog.com

Szia,
Agi es Kropi

Magdaléha írta...

halihóóó, nagy itt a csend kéremszépen!!!