Természetesen nekem is van... Hogy mit rejt? A blog ebbe enged bepillantást. És egy picit abba, hogy én mit teszek a gyermekeimébe...

2010. augusztus 19., csütörtök

Hmmm

Hogy is volt ez?
Először még mindegy volt, csak mese legyen.
Aztán jöttek a hercegnők. Csipkerózsika és Ariel vitte a prímet, de valahol a kedvencek kosarának mélyén elfért még Hófehérke is. Hamupipőke nem, vele valahogy (már akkor sem) tudott azonosulni. A hercegekről szó sem esett, teljes mértékben figyelmen kívül hagyta őket.
A hercegnőket Barbi követte. Minél csinosabb ruhákban, minél csajosabban öltöztetve - ennyi volt a lényeg.
Majd egyszer csak úgy döntött, ezek kislányos dolgok. És a Witch az igazi. Öt lány. Will, Irma, Taranee, Cornelia és Hay Lin ugyan elég hajmeresztően néznek ki, és számomra elég hajmeresztő dolgokat is művelnek, de mit tehetek, ha a csapból is ők folynak?
A Witch-es korszak már rég a múlté, jött Hannah Montana, - aki egyébként Miley Cyrus - és mindent vitt. Lassan egy éve része mindennapjainknak, de mostanában visszacsúszott az előkelő második helyre.
És hogy ki viszi a prímet?
Justin Bieber. Aki már 16 éves, nagyon jól énekel, és ami a legfontosabb, nagyon jól néz ki.

Hogy mi ezzel a baj? Tulajdonképpen semmi. Csak szoknom kell még a gondolatot, hogy Dóri életében megjelent az első férfi fiú. S amennyire eddig utált minden fiús dolgot, és nem volt hajlandó tudomást venni a férfiak létezéséről sem, ez mindenképpen figyelemre méltó. Valami azt súgja, mostantól jobb, ha figyelek.

Nincsenek megjegyzések: